dimecres, 3 de novembre de 2010

Un punt estrany

Foto: sport.es
La veritat que es fa difícil dir quelcom sobre el partit d'ahir. Tant es podria haver guanyat (tres pals i més d'una ocasió ben clara) com perdut. Però el que compte és el punt, que manté l'equip primer de grup, encara que no matemàticament classificat per a vuitens.

La meva sensació és que ahir es va fer un petit pas enrera en aquesta tendència creixent de l'equip mostrada en els últims partits. De fet, l'equip feia quatre partits que no encaixava un gol (al Camp Nou, en Lliga, contra el València). Però no només això: A la segona part,  va ser superat (físicament) pel Copenhague, que va arribar al tram final del partit molt més fresc.

Tot i això, l'equip entra en el tram decisiu d'aquesta lligueta líder amb 8 punts, un més que el Copenhague. El proper partit serà al camp dels grecs i guanyant es classifica. La única pega de no haver deixat resolta ja la classificació per a vuitens és que la setmana del clàssic no hi haurà descans. En canvi, el Madrid si que arribarà amb la feina feta. Veurem si aquest punt és determinant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...