dilluns, 8 de novembre de 2010

Els partits duren 90 minuts

Foto: el periodico.cat
Ho sento pel tòpic, però li he donat moltes voltes pensant quin títol posar al post d'avui, un títol que s'ajusti al partit d'ahir (sempre sota el meu punt de vista). Un resum ràpid: 10ª jornada de Lliga, victòria per 1-3, amb gols de Messi, Villa i Pedro. Un partit molt còmode a la primera part però que a la segona, bé per un Getafe que va apretar més, bé per un Barça que es va relaxar, la qüestió és que el partit es va complicar. I això va ser així jugant amb 11 i amb 10: L'expulsió de Piqué no va ser determinant en aquesta dolenta segona part de l'equip.

Potser és un anàlisi una mica contundent i, fins i tot, un pèl exagerat, però és ben cert que l'equip, a l'inci de la segona part, no va sortir amb la mateixa intensitat en que ho havia fet a la primera. I amb un 0-2 i 45' per endavant un partit no està resolt. De fet, el tercer gol va ser més fruit d'una greu errada del defensa del Getafe (i d'una excel·lent pressió de Messi) que no pas d'una jugada d'equip. És més, les primeres dues bones ocasions de l'equip (a la segona part) van venir a posteriori de l'expulsió de Piqué (xut d'Iniesta amb aturada de Codina i rematada fora ajustada al pal de Messi). Després, lleuger patiment amb l'1-3 amb una bona aturada de Valdés a rematada d'Arizmendi i un gol salvat sota pals de Maxwell, que haurien posat un perillós 2-3 en el tram final de partit.

Els números de l'equip comencen a estar en la línia de les dues temporades anteriors, però encara queden aspectes per pul·lir. Per començar, fer un bon partit durant els 90'. Amb el Sevilla l'equip ja ho va fer, però en els darrers dos partits (Champions i ahir) això no ha estat així. Per tant, i com diu el títol, compte perquè els partits duren 90 minuts ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...