dimarts, 30 de novembre de 2010

El partit perfecte

Els primers clàssics que recordo deuen ser, més o menys, de meitat dels vuitanta. L'època de Terry Venables, Lineker, Julio Alberto, Schuster, etc. Al Camp Nou, el meu primer partit va ser un clàssic (victòria per 2-1, crec recordar que era la temporada 86-87). En aquella època, guanyar al Madrid moltes vegades servia per alleugerir una temporada que es tancava en blanc. Era la època de la Quinta del Buitre i el Madrid de les cinc lligues seguides. Eren temps en que guanyar al Madrid per golejada era un somni,  somni que en alguna ocasió ens va oferir el Milan de Sacchi (el meu primer gran equip des que tinc ús de raó).

Després va venir el Dream Team i vaig viure el primer 5-0 i la primera victòria al Bernabéu , 0-1 (tots dos resultats la mateixa temporada, la 93-94). Tot i això, no va ser una època molt brillant de resultats en els clàssics però si prolífica en títols.

Amb el Barça de Rijkaard ja vam viure la primera gran victòria al Bernabéu dels últims anys (el 0-3 de Ronnie amb el Bernabéu aplaudint). Aquell equip, a més, penso que va ser l'avantprojecte del Barça actual, on ja despuntava Messi, i Valdés, Puyol, Xavi i Iniesta començaven a configurar la columa vertebral de l'equip actual. 

Però tot això que he escrit ha quedat superat amb escreix per aquest equip d'ara. Penso que el que vaig veure ahir supera qualsevol partit entre Barça i Madrid vist fins ara. Crec que és el millor Barça que he vist mai contra el Madrid. Estic segur que, per edat, és difícil valorar-ho, caldria que algú amb més anys i que ha vist més clàssics pugui opinar, però almenys en el meu cas així ho veig. Crec que ja podem dir, sense dubtar, que tenim la sort d'estar veient el millor Barça de la història. Per tant, ens toca gaudir aquest moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...