dijous, 11 de novembre de 2010

64 de 64

Minut 13 de la segona part: la tv enfoca la banda, està a punt d'entrar Leo Messi al camp. Dit així, sense més, resulta fins i tot sorprenent, ja que són pocs els partits en que Leo Messi no surt d'inici. Però la notícia no era aquesta, la notícia era que Leo Messi entrava al camp per jugar l'ultima mitja hora d'un partit que, en aquell moment, el Barça guanyava per 3-1 i que acumulava un 5-1 en el global de l'eliminatòria. Resultat: una assistència de gol i un gol. Un altre.

No estem acostumats a veure, en un futbolista professional, una actitud com aquesta. Que un jugador del seu nivell vulgui jugar la darrera mitja hora contra un equip de segona B diu molt a favor d'ell. Possiblement, ell representa el que, moltes vegades, havíem desitjat en un jugador del Barça: compromís al màxim. I aquest fet, possiblement, no l'estem valorant com es correspon, degut a que estem molt mal acostumats. Estic segur que, el dia que ja no jugui el Barça, d'aquests petits (i importants) detalls ens enrecordarem.

Pel que fa al partit d'ahir, poca història: 5-1, amb gols de Nolito, Milito, Pedro, Bojan i Messi. I l'equip que es classifica pels vuitens de final de la Copa del Rei. Al camí segueix.  Nota: 64 de 64 són els gols que porta Leo Messi aquest any 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...