divendres, 15 d’octubre de 2010

Due Diligence

Reconec que aquests temes em fan mandra, que no em ve de gust parlar-ne. Però resultaria estrany que, en un blog del Barça, no hi hagués ni un comentari sobre la notícia de la setmana i, espero equivocar-me, la notícia que ho seguirà sent els propers dies.

Demà hi ha Assemblea General i, entre altres punts de l'ordre del dia, cal aprovar els números de la darrera temporada de Joan Laporta al capdavant del club. I és aquí on hi ha el "merder:" Mentre que la directiva actual argumenta que aquest són vermells (-77 milions d'euros de dèficit), la directiva sortint, amb Laporta al capdavant, es defensa dient que l'exercici va acabar amb saldo positiu (+11 milions d'euros de benefici). Sumant i restant tenim que la diferència entre uns i altres és de 88 milions d'euros, una diferència més que notable.

No em penso entretenir en posicionar-me a favor d'uns o altres. Joan Laporta ha estat, resultats en mà, el millor president de la història del Barça, fins ara (tant de bo algú el superi, sempre serà en benefici del club). I, com totes els presidents de la història del club, ha tingut encerts i errors en la seva gestió (està clar que els encerts superen els errors). Ara, un cop acabada la seva etapa, seria de bojos obrir una nova època d'enfrontaments interns, i més en un dels millors moments esportius de la història del club (i no parlo només del futbol). Seria molt beneficiós pel club superar el tràmit de demà de la millor manera possible, sense obrir noves ferides que no porten enlloc, ja que el soci i aficionat del Barça, a la fi i al cap, el que vol és guanyar el proper partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...