dijous, 7 d’octubre de 2010

Bota d'or

En un dels primers posts d'aquest blog plantejava un interrogant: serà capaç Leo Messi d'igualar la fita aconseguida la temporada passada. Argumentava que semblava difícil, per les xifres assolides la temporada passada (47 gols en partits oficials, 34 en Lliga) i el joc desenvolupat, i per la "factura" del mundial. Doncs bé, amb un mes i mig de competició Messi ja ha aclarit qualsevol dubte. Segueix sent el millor i va camí, de nou, de superar el seu llistó.

Els números són espectaculars: 3 gols en Lliga (sobre 4 partits jugats), 2 gols a la Champions (sobre 2 partits jugats) i 3 gols a la Supercopa d'Espanya (sobre 2 partits jugats). Total: 8 gols en 8 partits.

Amb aquests 8 gols, Leo Messi se situa com el 6è màxim golejador de la història del Barça, amb 135 gols, només a 1 d'Alcàntara. El primer és César, amb 235 gols, seguit per Kubala, amb 194, Samitier, amb 178 i Escolà, amb 164. No sé si aconseguirà ser el nº 1 d'aquesta llista (n'ha de fer 100 més), però si algú ho pot aconseguir és ell, i més tenint en compte que només té 23 anys ...

1 comentari:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...