diumenge, 17 d’octubre de 2010

Al loro!

Foto: sport.es
Feia temps que no veia el Barça ser un equip inferior respecte de l'equip contrari. Ahir el València li va jugar una primera part de manual. Espero que no ho facin massa equips, si bé espero alhora que Guardiola en prengués bona nota. Amb tot, victòria per 2-1, remuntada amb gols d'Iniesta i Puyol.

La primera part del Barça d'ahir va ser poc habitual: el València va ser amo i senyor de la pilota i amb una molt bona pressió, recuperava la pilota prou ràpid perquè el Barça no pogués elaborar el seu joc habitual. I el Barça, sense la pilota, és un equip normal i corrent. L'únic aspecte que va fer que la situació no fos dramàtica va ser que el València només va generar un parell de clares ocasions de gol (i una d'elles va ser, justament, el gol).

Però a la segona part "la pel·lícula" va canviar i el gol ràpid d'Iniesta (m.47) hi va contribuir. A partir d'aquí, el València va desaparèixer i només la manca d'encert dels davanters del Barça va evitar que el marcador acabés amb un resultat més ampli.

Bé, prova superada, però caldrà estar atents ja que, des que Guardiola és entrenador del Barça, encara no havíem viscut una situació com la d'ahir i, és possible, que més d'un equip en prengués nota. Veurem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...