diumenge, 26 de setembre de 2010

Victòria a "La Catedral"

Foto: sport.es
5ª jornada de Lliga, victòria per 1-3, amb gols de Keita, Xavi i Busquets. El resultat és més ample del que anava a ser. M'explico: Molt bons primers 20 minuts de partit, amb dues molt clares ocasions de Keita i Villa (amb pilota al pal). A partir del minut 20 en endavant, el bon joc va desaparèixer fet que es va incrementar amb la rigurosa expulsió d'Amorebieta, que va veure la vermella directa en una acció en que la majoria d'àrbitres ensenyen groga i prou. Per mi, l'expulsió va ser rigurosa i, a més, va influenciar negativament en el joc de l'equip, ja que l'Ath. Bilbao encara es va tancar més al darrera.

A la segona part, l'Ath.Bilbao va tenir la seva millor ocasió, amb una pilota al pal. A partir d'aquí, el Barça va tornar a dominar però sense el bon joc de l'inici. Després d'unes quantes ocasions, Keita primer i Xavi després van posar en avantatge l'equip, però una acció abusurda de Villa, que va originar la seva expulsió, va tornar a posar en el partit a l'Ath.Bilbao, si bé en una contra, Busquets aconseguia l'1-3 i tancava el partit.

Aquesta victòria situa el Barça amb 12 punts, un per sota del València, el líder, i un per sobre del Madrid. I tanca una primera tongada de desplaçaments (Sardinero, Calderón i San Mamés) amb un nou de nou excel·lent. Ara, cal resoldre els problemes en els partits a casa. Hi ha temps.

2 comentaris:

  1. Bé... jo crec que Amorebieta està ben expulsat perquè no hem de jutjar les entrades pel resultat (lessió greu o no) sinó per la intenció. Crec que ja n'hi ha prou de destralers als qui no els agrada el futbol i que la seva única missió és destruir. No hi han més de 8 a la lluga de les estrelles, però sempre son els mateixos, i si no, qui va lessionar al Kun Aguero l'anterior jornada?

    Toni B

    ResponElimina
  2. Estic d'acord, però em preocupa que aquestes expulsions són més una resposta al run run mediàtic d'aquests dies que no pas a una realitat consolidada. Vaja, que en dos a tres setmanes podem tornar a veure entrades d'aquest nivell o superior i resoldre-ho amb una groga ... Tot i això, amb una groga ningú s'hauria queixat.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...