diumenge, 12 de setembre de 2010

Una derrota inesperada

Foto: Mundo Deportivo, edició digital.
Reconec que quan vaig escriure el darrer post no pensava pas que l'equip pogués perdre el primer partit  de Lliga a casa. Però vaig pensar a escriure que era un partit trampa per allò que al Barça, des que Guardiola n'és l'entrenador, no se li dóna massa bé l'aturada per compromissos de les seleccions. Efectivament, a l'equip se li seguirà donant malament: 3 victòries en 10 partits. Un balanç per a pensar-hi.

Del partit d'ahir jo no hi donaria massa voltes: Una primera part prou dolenta en que hi va haver alguna ocasió clara i no es va saber aprofitar, i una sola oportunitat de l'Hércules que va acabar entrant (Valdez m.26). A la segona part, amb l'entrada de Xavi i Alves, l'equip ho va seguir intentant, però sense grans ocasions. L'Hércules, en la primera aproximació a l'àrea del Barça fins aquell moment va tenir l'encert de marcar (Valdez m.58). Partit resolt. De fet, Valdés va salvar el que hauria estat un resultat encara més vergonyant.

La millor notícia del partit d'ahir és que hi ha partit dimarts, i de Champions. Això evitarà parlar-ne en excés, sobretot per aquells que aprofitaran la derrota per veure fantasmes on no n'hi ha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...