dimecres, 1 de setembre de 2010

Tancament de "Mercatto"

Ahir 31 d'agost es va tancar el període de fitxatges. Finalment, el Barça tanca la plantilla amb tres incorporacions: David Villa, Adriano, i la darrera, Javier Mascherano.

Aquest últim arriba per suplir, a priori, la baixa de Touré. Crec que és un bon canvi, donat que la marxa de Touré va ser per voluntat pròpia del jugador i no perquè el club se'n vulgués desprendre. Per tant, donat que marxava, Mascherano és dels pocs jugadors que (repeteixo, a priori) el pot suplir amb garanties.

Davant tenim un que arriba, David Villa, per dos que han marxat, Ibra i Henry. Aquí els números no quadren, ja que són dues sortides per una entrada. Però, molt probablment, el rendiment que pot oferir aquest jugador, davanter titular de la selecció espanyola i un dels màxims golejadors del darrer mundial, estigui per sobre del que van oferir tant Zlatan Ibrahimovic com Henry.

I, per últim, tenim una situació semblant a la defensa, on amb l'arribada d'Adriano s'ha cobert la marxa de dos jugadors, Txigrinski i Rafa Márquez. Aquí, la situacio és semblant a l'exposada a la davantera.

Ara bé, tot això són hipòtesis, caldrà comprovar, un cop finalitzi la temporada, si aquestes es compleixen. És a dir, si ha estat un encert o un error no cobrir, almenys, amb el mateix nombre d'efectius el nombre d'altes que el de baixes. Serà un debat que, molt possiblement, anirà sortint al llarg de la temporada. Mentrestant, caldrà tocar fusta amb les lesions ... o que aparegui un altre crack del B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...