dijous, 23 de setembre de 2010

Els bons costums

Foto: elperiodico.cat
Quarta jornada de Lliga, victòria per 1-0 contra l'Sporting de Gijón. Gol de Villa. Aquest ja és un bon resum per un partit que no ha donat gaire de si, en un partit molt espès del Barça. Però ja té el seu mèrit guanyar un dia en que no acabes d'estar fi i, més mèrit encara, que l'equip contrari no hagi generat ni un sol xut entre els tres pals.

Suposo que molts llegirem que el Barça sense Messi és menys Barça (recordem que estarà, probablement, quinze dies de baixa). O bé molts esperàvem que podia tocar golejada. Però quedar-se en aquesta mena d'anàlisi és ser massa simple. Aquesta mena de partits són habituals en una temporada (jugui o no jugui Messi), i això no ha fet res més que començar. El problema rau en que l'aficionat del Barça està "ben acostumat": No tots els partits poden ser un recital. També hi ha (i hi haurà) mals partits. I crec que en aquesta mena de partits és on s'aconsegueixen els títols. Una bona prova la tenim amb els tres punts que es van escapar el dia de l'Hércules i que, de ben segur, aniran "apareixent" al llarg de la temporada.

Cal ser més pacients amb aquest equip que en les últimes tres temporades ha donat més alegries que decepcions. I si a sobre guanyen el dia que juguen malament ... poc més podem exigir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...