divendres, 27 d’agost de 2010

Un problema que cal resoldre

Aquests últims dies d'agost estant donant molt de si. De fet, el Gamper va ser més interessant per tot el que el va envoltar que no pas pel resultat en si (victòria en la tanda de penals): el comiat de Ronnie al Camp Nou, la volta d'honor de Joan Laporta, la presentació oficial de l'equip i, el més preocupant, el creuament de declaracions entre Ibrahimovic i Pep Guardiola. Quedem-nos en aquest últim punt.

Ibra ha dit que en els últims sis mesos només ha parlat dos cops amb el Pep. I el Pep ha dit que si això ha passat és per algun motiu. Ja afegeixo: si això és així, o es parla i es recondueix la situació, o fora " i a per un altre" (tal i com ja va passar amb Eto'o fa un any). Per què perllongar aquesta situació que no beneficia a ningú?

Jo penso que la situació ja és absolutament irreconduïble, si bé només hi ha una opció que no marxi: que el Milan no pagui el que el Barça demana per ell (recodem, el fitxatge més car de la història del Barça). Jo, que fa dies vaig esciure que aquesta temporada podia ser la d'Ibra, ara veig que la situació només es pot resoldre si marxa el jugador. Sinó, pot generar un malestar a la plantilla que no crec que sigui gaire beneficiós. En pocs dies veurem com acaba aquest problema que, alhora, en pot generar un altre: qui el suplirà?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...