dimecres, 25 d’agost de 2010

Torna Ronnie

I torna el Gamper. Aquest torneig, que històricament servia de presentació del primer equip, és dels pocs que encara resisteix la decadència d'aquests torneigs d'estiu i de pretemporada, en que fa anys servia per veure per primer cop el teu equip, però ara, amb la televisió, pràcticament aquesta ha deixat la seva raó de ser.

L'equip convidat aquest any és el Milan AC, un històric de la Lliga italiana que no viu un dels seus millors moments. I en el Milan hi juga Ronaldinho Gaúcho. R10. El jugador que va canviar la tendència decadent que duia el Barça. Durant cinc temporades va guanyar 2 lligues i una Champions, a més de dues Supercopes d'Espanya. A títol individual, va guanyar la pilota d'or l'any 2005. La seva arribada va servir d'impuls per una Barça en hores baixes, que en la temporada 2002 - 2003 s'havia classificat, en prou feines, per jugar la Copa de la Uefa (l'actual Europa League).

La seva marxa del Barça, com la majoria de grans jugadors de la història del club, va ser per la "porta del darrera". Aquesta nit, però, es presenta una oportunitat perquè l'aficionat oblidi les seves dues últimes temporades en el Barça i recordi que amb ell (o gràcies ell) es va aconseguir tornar a situar el Barça a dalt de tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...