dijous, 22 de juliol de 2010

Fitxatges

Quin no ha vist Mad Max 3, más allá de la Cúpula del Trueno? En el meu cas, va ser el descobriment d'un joveníssim Mel Gibson i una tal Tina Turner, amb el seu We don't need another heroe ... La Cúpula del Trueno és l'escenari en el que dues persones han de barallar-se per tal d'arreglar les seves diferències. És aquell moment en que la gent clama "Dos hombres entran, uno sale"

Bé, doncs aquesta sembla que hauria de ser (a priori) la proporció d'entrades i sortides del primer equip per aquesta temporada. Però res més lluny de la realitat. Més aviat, la proporció és la contrària. Ara com ara, el Barça només ha fet dos fitxatges, Adriano (procedent del Sevilla) i David Villa (València). Mentrestant, n'hi ha tres que ja han marxat: Txigrinsky (torna al Xakhtar), Toure (cap al City) i Henry (als Red Bulls de N. York). I tot apunta a que Márquez també podria marxar aviat. Per tant, ens situem clarament per sota del nombre d'efectius de la temporada passada, fet que resulta sorprenent tenint en compte que la plantilla ja era prou justa. Per tant, només s'apunten dues alternatives: o tirar de la cantera, o començar a rascar-se la butxaca. Però això últim sembla bastant difícil, després que el club argumentés que la venta de Txigrinsky era per poder pagar les nómines.

Veurem doncs, si Guardiola torna descobrir alguna jove promesa, tal i com ja ha fet amb en Pedro i en Busquets en les dues últimes temporades. Això, o competir amb una plantilla clarament curta en nombre d'efectius. Queda poc més d'un mes per sortir de dubtes.

2 comentaris:

  1. La jove promesa pot ser HLEB, que diu que es queda, jejeje. Fora bromes, està clar que cal fitxar però seguint amb la línia de no portar a mega estrelles mediàtiques i supercares (veure cas Ibra) y donar continuïtat als jugadors que venen del filial. Cal tenir en compte que aquest any, el Barça athletic està a segona A i això, servirà per curtir-se molt més, en la supravalorada "Liga de las estrellas". Dic supravalorada perque en el seu moment deien que era la millor del món, però a dia d'avui, és només la lliga on 2 únics equips destaquen per damunt d'altres i crec que no m'equivocaré gaire quan dic que o bé Barça o bé l'etern rival, seran els campions de lliga.

    ResponElimina
  2. totlament d'acord i és més, aquest any les diferències dels dos grans amb la resta penso que augmentaran, donades les baixes del Sevilla i València ...

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...